[ Δερματολογικό Ιατρείο G-Skin]

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

Το Ιατρείο μας

Εστιασμένες Θεραπείες

Επικοινωνήστε μαζί μας

[ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ]

Plasmatek

To Plasma Tek είναι μια γεννήτρια παραγωγής πλάσματος, η λεγόμενη τέταρτη κατάσταση της ύλης. Με τη συσκευή αυτή χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ηλεκτρονίων, επιτυγχάνουμε μία ανάπλαση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος, κυρίως περιοφθαλμικά αλλά και αλλού. Μέσω ιονισμού των αερίων περιφερικά του δέρματος, προκαλείται εξάχνωση των επιφανειακών ιστών χωρίς να επιφέρει βλάβες σε βαθύτερα στρώματα με τελικό αποτέλεσμα ένα αναίμακτο lifting like effect.

Επιπλέον, το Plasma Tek βοηθάει στην εξάχνωση και εξαφάνιση δυσχρωμιών και καλοηθών ογκιδίων προσώπου και σώματος. Οπότε αφαιρούνται με μεγάλη ακρίβεια και μηδαμινές ανεπιθύμητες ενέργειες βλάβες όπως σμηγματορροϊκές και ακτινικές υπερκερατώσεις, θηλώματα, μυρμηκιές, κονδυλώματα κλπ. Συγκριτικά με τη συμβατική χειρουργική βλεφαροπλαστική, η μέθοδος αυτή προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται αναισθησία και δεν υπάρχουν επιπλοκές όπως λαγόφθαλμος, ασυμμετρίες, μετεγχειρητικές λοιμώξεις του δέρματος και ουλές. Οι συνεδρίες του Plasma Tek μπορεί να είναι μέχρι και 3 με μεσοδιάστημα ενός μήνα ή και περισσότερο. Κάθε φορά το πρόβλημα βελτιώνεται κατά 30%.

Τέλος, καθώς το αποτέλεσμα επέρχεται σταδιακά, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε σε επόμενες συνεδρίες διορθώσεις σε πιθανές μικροατέλειες που παραμένουν ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο. Σημειώνεται ότι ο ασθενής μετά τη θεραπεία, μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή.