[ Δερματολογικό Ιατρείο G-Skin]

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

Το Ιατρείο μας

Εστιασμένες Θεραπείες

Επικοινωνήστε μαζί μας

[ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ]

Φωτοθεραπεία

Η φωτοθεραπεία με χρήση LED αποτελεί διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων χωρίς να εκτίθενται σε βλαβερή ακτινοβολία . Τοποθετώντας τον ασθενή υπό του χρωματικού φωτός LED και επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα, αντιμετωπίζεται και η αντίστοιχη κατάσταση Το μπλε φως εστιάζει στους σμηγματογόνους αδένες, μειώνοντας την παραγωγή σμήγματος και επιπλέον έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Το κόκκινο φως αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και επίσης ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου.

Η φωτοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες θεραπείες προσώπου όπως δερμοαπόξεση με διαμάντι, hydrafacial, χημικά peelings.

Η φωτοδυναμική θεραπεία με ALA (αμινο-λεβουλινικό οξύ) αποτελεί μία ιδιαίτερα αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπεία ειδικότερα για την αντιμετώπιση της ακμής. Αρχικά ο δερματολόγος εφαρμόζει στο δέρμα του ενδιαφερόμενου τον φωτοευαισθητοποιητικό παράγοντα ALA και στη συνέχεια η προβληματική περιοχή του δέρματος εκτίθεται σε φως συγκεκριμένου μήκους κύματος, το οποίο ενεργοποιεί τον φωτοευαισθητοποιητικό παράγοντα.