[ Δερματολογικό Ιατρείο G-Skin]

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

Το Ιατρείο μας

Εστιασμένες Θεραπείες

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

[ Δερματολόγος Αφροδισιολόγος ]

 • PROFESSION :  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
 • EXPERIENCE :  10 Years
 • EMAIL :  info@gskin.gr
 • PHONE :  +30 210 2202218
   • +30 6985728802

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο δερματολόγος Αναστάσιος Γιαννούκος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά από την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου και της θητείας του ως ειδικευόμενος Εσωτερικής Παθολογίας για ένα έτος στο Γενικό Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, συνέχισε για 2 έτη ως ειδικευόμενος Εσωτερικής Παθολογίας στο Νοσοκομείο Kreiskrankenhaus St. Anna Höchstadt a.d Aisch, Γερμανίας.

Για 2 έτη εργάσθηκε ως ειδικευόμενος Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος στο πλάι της Καθηγήτριας Pr. Dr.med. Maria Zabel στο Haut- und Venenzentrum στο Recklinghausen Γερμανίας. Εκεί ήταν υπεύθυνος εξωτερικού δερματολογικού ιατρείου, των αλλεργιολογικών δοκιμασιών και απευαισθητοποίησης, δερματοχειρουργικών επεμβάσεων αλλά και φλεβολογικών διαγνωστικών δοκιμασιών, όπως και του ιατρείου ελκών κάτω άκρων. Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του, συμμετείχε ως ομιλητής σε ενημερωτικές ημερίδες για το ευρύ κοινό με θέματα που αφορούν στο δέρμα.

Μετά από τη συνέχιση της εξειδίκευσής του για 3 έτη στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων “Ανδρέας Συγγρός” έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Δερματολόγου Αφροδισιολόγου. Για 2 έτη επιπλέον παρέμεινε στο Νοσοκομείο ως υπεύθυνος ειδικός ιατρός του Τμήματος Αφροδισίων Νοσημάτων, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως σύφιλη, ουρηθρίτιδες, κονδυλώματα, έρπη γεννητικών οργάνων κλπ. Συμμετείχε επίσης σε πρωτόκολλα παρακολούθησης ασθενών με ψωρίαση κυρίως υπό θεραπεία με βιολογικούς παράγοντες.

Πλέον παραμένει στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρείο 10 συνεχίζοντας ως ιατρός του τμήματος παράλληλα με το ιδιωτικό ιατρείο.

Έχει λάβει υποτροφίες κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης του στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός καθώς και από την European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε μερικά εκ των οποίων και ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Μέλος σε​

 • European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)
 • Internation Union against Sexual Transmitted Infections (IUSTI)
 • Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ)
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)